Program do zarzadzania obora

System POS to układ gastronomiczny do prowadzenia wszelkiego rodzaju obiektami gastronomicznymi, jak restauracje, puby, pizzerie, bary szybkiej obsługi, restauracje hotelowe natomiast tym całe.

Dla delikatnych i mocniejszych lokali POS znacznie doskonale kontroluje się w obsłudze zarówno małych lokali, jak również bogatych sieci gastronomicznych. To pewne narzędzie, przystosowane do lekturze na każdej liczbie stanowisk POS. Program w czytelny sposób usprawni wydawanie na indywidualnych szczeblach menedżerskich, zapewniając dużą kontrolę nad każdym etapem pozycji w domu. Dzięki oprogramowaniu wzrośnie komfort obsługi klientów. System znacznie wpłynie na wydajność zatrudnionych w kuchni i na sali, co przyśpieszy etap realizacji zamówionych potraw. Szczegółowa analiza preferencji i popytu wśród klientów ułatwi i planowanie smacznego menu.

Zgodność z własnymi urządzeniami Oprogramowanie gastronomiczne POS może współpracować z wieloma udogodnieniami i sposobami, które usprawnią życie każdego lokalu. Pracowanie na specjalistycznym sprzęcie takim jak: drukarki fiskalne, system monitorów kuchennych bądź te bezprzewodowe systemy przywoławcze minimalizują czas obsługi, oddziałują na szybszą rotację stolików, czyli zwiększają zyski restauracji. Gładki i łatwy sposób obsługi programów POS, umożliwia wygodą pracę, przyspiesza realizowanie poszczególnych zadań, minimalizuje okres szkolenia pracowników wpływając na stok kosztów wdrożenia systemu.

Mienie z elementu zapewnia: Wygodę pracy: intuicyjna obsługa, dodawanie tekstów do zamówień, zgoda z kasami lub drukarkami finansowymi i czytnikami kodów kreskowych, przyporządkowywanie skrótów danym potrawom, natychmiastowe wysyłanie wiadomości o wartościach przekroczenia uprawnień, wpisywanie i liczenie potraw specjalnych, itp. Przejrzystość: wgląd do rachunków, sprzedaże i saldo każdego stolika, grupowanie produktów spożywczych, np. warzywa, napoje, alkohol, szczegółowy obraz na salę, spis akcesoriów do potraw, ustawianie kolejności wydawania dań, dane o zbyt dużym czasie obsługi stolika, itp. Szybkość: robienie i modyfikacja zamówień, drukowanie bonów w środowisku przygotowania dań, duża zmiana zamówień, pasek produktów dużego wyboru, itp. Wszechstronność: bezpieczne logowanie pracownika, sterowanie szufladą kasową, obsługa innych form płatności.